Alumni

2022

Dylamic

Dylamic heeft altijd wat te zeggen en vond het genre waarin daar de meeste ruimte voor is: rap.

Luister naar Dylamic

Benwal

Drie decennia trance, rave en techno komen samen in een eigentijdse mix van hoog tempo, hypnotiserende euforie. Of zoals Benwal het zegt: “Een jaren 90 vibe met een jaren 20 twist.”

Luister naar Benwal

Fred Goverde

Fred Goverde en zijn band leveren prikkelende Nederlandstalige poëzie met een flinke dosis garagerock-attitude. Als The Hives, maar dan in je moerstaal. Als The Dandy Warhols, maar dan niet stoned.

Luister naar Fred

HISTORIAN

Slapeloze nachten leveren de meest levendige creaties op. Joris Boerma bewijst dat als Historian, een garage- en alternative rockproject dat vintage en nostalgie ademt.

Luister naar Historian

Johnny Loves Me

Je mag zelf bepalen of je vooraan het podium staat te e-moshen (emotioneel moshen), of de diepte in duikt met je ogen dicht en Johnny in je oren.

Luister naar JLM

Moonloops

Met meer dan 15.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Moonloops de slaapkamer ontgroeid en is ze klaar om de verhalen in haar hoofd  te delen

Luister naar Moonloops

Renceau

Brutaal, gedurfd, ritmisch, energiek en veelzijdig – Renceau’s geluid is niet moeilijk herkenbaar, terwijl
deze juist constant verandert.

Luister naar Renceau

Seb Zukini

Seb Zukini is een band die je niet alleen laat rocken, maar ook tot nadenken wilt stemmen, zowel maatschappelijk als persoonlijk.

Luister naar Seb Zukini

Steeby

Verwacht een fusie van hiphop, jazz en funk, met teksten over levenslessen, de kracht van de mens en de combinatie tussen filosofie en Groningse nuchterheid.

Luister naar Steeby

Traversus

Traversus beweegt zich in het grensgebied tussen hardrock en metal met een strakke, heavy sound en vrouwelijke vocalen.

Luister naar Traversus

Verity

In haar opzwepende sets blijft ze weg van de beperkingen van genres en brengt positieve energie door het mengen van sounds als UK bass, stuwende techno, broze breakbeat en ‘bootylicious’ ghetto tech en electro.

Luister naar Verity