Alumni

2021

christopher404

christopher404 leeft met zijn hoofd in de wolken en zijn voeten aan de grond. Hij schrijft intieme Nederlandse teksten die niet alleen zijn persoonlijke opinies schetsen, maar je ook doen denken aan je eigen ervaringen en herinneringen op deze snel veranderende wereld.

Meer informatie

Hiigo

Hiigo, een band die zingt over het leven, de dood, thuiskomen en puur geluk. Het vijftal combineert Nederpop met indierock tot een nieuwe en frisse sound die fijn in het gehoor ligt en aanzet tot nadenken.

Meer informatie

DANYTHA

DANYTHA is een alternatieve hiphop artiest uit het hoge noorden. De rauwe beats, die zich kenmerken door pompende 808’s en dikke drums, lenen zich perfect voor de harde raps en melodieuze zanglijnen van deze opvallende verschijning uit Assen.

Meer informatie

T A M A R

T A M A R maakt buitengewone verhalen over het dagelijks leven, welke in poëtische popnummers worden veranderd. Ze begon haar muzikale carrière met het schrijven van Engelse nummers, maar is nu geswitcht naar Nederlands.

Meer informatie

Blondeau

Blondeau zijn sensuele muziek brengt oude en nieuwe invloeden samen. Hij zingt over eerlijk- en openheid, en daagt je met zijn ruwe nummers uit om eens in de spiegel te kijken.

Meer informatie

Faske

Singersongwriter Faske haalt zijn inspiratie uit het paradoxaal bestaan van een twintigjarige. Terwijl zijn teksten serieuze thema’s omschrijven als studenten schulden en sporadisch liefdesverdriet, probeert hij ze bespreekbaar te maken door ze te vertalen in popnummers.

Meer informatie

CLOUDSURFERS

CLOUDSURFERS een spannende naam uit de Nederlandse garagepunk. Woorden die ze omschrijven zijn onberekenbaar, zweterig en vlammend. Deze met fuzz overgoten band én dubbele drum setup zal je overdonderen als een vrachttrein. Daarbij geven de explosieve shows het gevoel alsof er een shot adrenaline recht in je hart komt.

Meer informatie

Timo de Jong

Timo de Jong maakt Americana muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.

Meer informatie

Jadi D

De empowering en krachtige Jadi D heeft een boodschap die ze wil overdragen in haar muziek; “girl you got this!” De in 1995 geboren Jadi D staat voor zelfverzekerdheid, sexyheid en felheid.

Meer informatie

Jonathan Rhodes

De muziek van Jonathan Rhodes heeft ruwe randjes en is vaak onafgewerkt, net als onze levens. Zijn nummers zijn gevormd uit inspiratie die voortkomt uit de rijke Amerikaanse muziektraditie Americana, met nummers die zijn luisteraars op het randje van hun stoel laten zitten.

Meer informatie

Them Dirty Dimes

Met hun debuutalbum ’In Gold We Trust’ – een originele mix van swing, gypsy, jazz en Americana – zette Them Dirty Dimes zichzelf in binnen- en buitenland stevig op de kaart. Toch is het vooral de livereputatie van de Groningse vijfmansformatie die de ronde deed. Van dampende kelders tot grote festivals: waar je de goedgeklede heren ook neerzet, zelfs de grootste stijfkop krijgen ze in beweging.

Meer informatie

CYNN

CYNN, een solo vrouwenband die bestaat uit Cynthia Weiss. Ze bestuurt een doolhof aan apparatuur en instrumenten waarmee ze haar downtempo pupmuziek maakt. Tijdens het proces, wordt CYNN volledig één met haar instrumenten en zweeft ze in een eindeloze ruimte van droevige nummers die ze uit de lucht plukt.

Meer informatie