Alumni

2018

Esther de Jong

Esther de Jong maakt Nederlandse dagboekmuziek. Met nummers over liefde, (ver)dwalen en hartpijn sleurt ze je mee naar een ondergrondse wereld; daar waar het weliswaar grotendeels al benauwend, grijs en grauw is maar waar altijd ruimte is om nóg dieper te graven. Want tja, ze houdt nu eenmaal van graven. Onder invloed van artiesten als Father John Misty, WENDE en Robert Long legt Esther de Jong haar focus voornamelijk op tekst en performance.

Meer informatie

Sorry John

Sorry John is een Nederlandse pop/rock band en schrijft muziek die veelal gaat over het hebben van een good-time en de mooie aspecten van het (jonge) leven, waarbij zo nu en dan een keerzijde ook niet onderbelicht zal blijven. Geïnspireerd door namen als John Mayer, Kings of Leon en The 1975 blazen de jongens een frisse en energieke sound door de speakers die het moeilijk maakt om op één plek stil te blijven staan.

Meer informatie

Saint Martinez

Saint Martinez is een alternatieve rock band uit het zuid-oosten van Drenthe. Geïnspireerd door bands als Rival Sons, The Dead Weather, Kill It Kid en Cuby+Blizzards, spelen ze hun eigen nummers met hun eigen sound. Een greep uit de gespeelde shows zijn onder andere Eurosonic, Retropop, VanSlag, The Spy and the Butcher, Bevrijdingsfestival Assen en een scala aan kroegen, cafés en festivals.

Meer informatie

Katie Koss

Voor de van origine Oekraïense Katie Koss (Katja Poltavets) draait het allemaal om zelfontwikkeling en -reflectie. Met haar zwoele en vurige jazzpop neemt ze je mee in haar zelfstudie. Ze onderzoekt zichzelf, verwondert zich over haar perspectief en reflecteert over onderwerpen als bewustwording, persoonlijke groei, het lichaam, intimiteit en eigenwaarde.

Meer informatie

Hollow Men

“Meerstemmig, groter en ruiger !” Dit was wat een jonge songwriter in 2015 in gedachten had bij het oprichten van Hollow Men. De zoektocht naar medemuzikanten en een team die de band zouden helpen voortstuwen was begonnen.  Anno 2019 staat Hollow Men als 5-koppige formatie met een herkenbare rock sound op het podium. De band weet met een scala aan autobiografische teksten en doortastende harmonieuze dynamiek een stevige portie alternatieve rock te leveren.

Meer informatie

The Heck

Wild, wild, wild! 60’s garagepunk outfit THE HECK is sonically a progression from De Keefmen. Feel free to place them somewhere in between The Sonics and Reigning Sound. High pace, hectic and energetic live performances, most usually with several band members ending up somewhere in the crowd. Seeing is believing!

Meer informatie

Pendants

Pendants maakt muziek dat zit tussen de arena-funkrock van Foals en de dansbare synthpop van Bombay Bicycle Club in, met een vleugje Talking Heads. Het is perfect geschikt om op te dansen tijdens een zonsondergang.

Meer informatie